четвъртък, 8 май 2014 г.

Майсторска направа на фаянс,теракота,гранитогрес,стени с камък, гипс-картон,ВИК,замазки,поставяне на лунички в окачени тавани и др.

4 коментара:

 1. Е гледайки тези снимки мога само да се присъединя към вас и да кажа, че всичко е направено по много майсторски начин така е.Като започнем от цвета,който ми е един от любимите при подобно обзавеждане и боядисвания, и стигнем до пода ,който е зашеметяващ.Мисля, че всеки един ако има подобен център и акцент по средата на стаята ще е доволен.Само не знам за какво ще се използва стаята.Гледайки разположението на този кръг, със сигурност собствениците са предварително предвидели,какво ще има или една стъклена маса над него, за да не се скрива.Очакваме още подобни снимки.

  ОтговорИзтриване
 2. Поздравления за невероятният ремонт, който сте направили.Майсторите са си свършили идеално работата и всичко изглежда безупречно , дори не са нужни мебели,които да допълнят тази стая.Всичко е перфектно и дори става за стая за танци, тъй като има точен център.Много ми е интересно за колко време успяхте да постигнете това и как е изглеждала преди това стаята ви,ако имате снимки ще се радваме да ги споделите.Червеният цвят е доста рискован, но тук е бил правилният.

  ОтговорИзтриване
 3. Таванът е направен много интересен. Това на пода много ми харесва. Много е оригинално. Някаква лепенка ли е? Иска ми се и ние да си направим такова. Не съм виждала такова никъде.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Това е паркет не е лепенка...продават такива пана от паркет.
   Компас е и показва точно страните на света ,изток ,запад ,север ,юг,

   Изтриване